Zomerkamp

Een week op een weid grasveld midden in het prachtige bos van Apeldoorn, slapen in een tent en allerlei leuke activiteiten doen. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Dat wil je niet missen! Dus heb jij zin in een week vol lachen, pret en spannende activiteiten en ben je tussen de 7 t/m 13 jaar? Kom dan gezellig met ons mee!

Ook voor 2024 hebben wij toestemming van Kroondomein het Loo om te mogen kamperen in Koninklijk Park Het Loo, een prachtig bosgebied van ca. 800 hectare groot. Dit is uniek – wij zijn de enige vereniging in Nederland zijn die hun kamp in een koninklijk gebied mogen opzetten. Het paleispark is een schitterend natuurgebied met o.a. een wildobservatiepost, prachtige forten langs eindeloze wandelroutes en natuurlijk niet te vergeten: Paleis Het Loo en haar tuinen. Niet voor niets was en is dit kroondomein bewoond door vele leden van de koninklijke familie.

Je hoort het al, een weekje weg van huis met je vrienden en/of vriendinnen, daar kun je toch nauwelijks op wachten? Het is een zomerkamp met kinderen van je eigen leeftijd, dus er staan je nog nieuwe vrienden en/of vriendinnen te wachten ook! Op het grasveld met de tenten van 3 tot 5 personen waar je in slaapt, staat ook de vlaggenmast waar we gezamenlijk de dag beginnen en de Grote Tent waarin we met z’n allen van het ontbijt, de lunch en het diner gaan smullen.

20 t/m 27 juli 2024 hebben we weer een zomerkamp!
Voor €175,- p.p. een week onbezorgd weg.
7 t/m 13 jaar

Schrijf je direct in!

We maken net zoals ieder jaar weer hele leuke herinneringen in de vorm van foto's en filmpjes. Ook kunnen de kinderen elk jaar wat knutselen of een kaart sturen. De foto's en filmpjes verschijnen dan op de bekende sociale media zoals Facebook en Instagram. Dat is natuurlijk een fantastisch naslagwerk voor de kinderen en ook voor de ouders en grootouders. Hieronder staan de linkjes die rechtstreeks naar deze pagina's verwijzen.
Facebook Instagram

Ons YMCA zomerkamp wordt gekenmerkt door een actief en gezellig programma. Er valt dan ook veel te beleven, zoals bijvoorbeeld speurtochten, (nacht-)wandelingen, sport, bosspelen, kampvuren, zwempartijen, droppings en als afsluiter de iconische bonte avond. Kortom: heel wat anders dan een vakantie met je ouders!

Onze keuken is voortreffelijk en lukt het iedere keer weer om voor ons iets heerlijks op tafel te zetten, waarbij vanzelfsprekend rekening wordt gehouden met diëten, allergieën en voorschriften, die de honger van de boslucht kan stillen zodat iedereen het drukke activiteitenschema weer met volle borst kan trotseren! Samen met de leiding die bestaat uit een grote groep ervaren en competente vrijwilligers, waaronder EHBO-ers, onderwijzers en jeugdwerkers, die zich aan de gedragscode hebben geconformeerd en die vaak al jarenlang meegaan wordt het kamp altijd een heus feest!

Kamp 16-19

Kamp 16-139